- PEDAGOG SZKOLNY
- O SZKOLE
- RAPORT O STANIE ZAPEWNIENIA DOSTĘPNOŚCI PODMIOTU PUBLICZNEGO
- KONKURS MICKIEWICZOWSKI
- SAMORZĄD UCZNIOWSKI
- OSIĄGNIĘCIA
- GALERIA
- MATURZYŚCI
- KADRA
- POWIATOWE IGRZYSKA MŁODZIEŻOWE
- POWIATOWY KONKURS MATEMATYCZNY
- BIBLIOTEKA SZKOLNA ZAPRASZA
- CHÓR
- ŚLĄSKA BIBLIOTEKA CYFROWA
- POWIATOWY KONKURS HISTORYCZNY
- ROK DLA NIEPODLEGŁEJ
- NARODOWE CZYTANIE
- POWIATOWY KONKURS PIEŚNI PATRIOTYCZNEJ
XXVI OLIMPIADA WIEDZY O ŻYWIENIU I ŻYWNOŚCI – ETAP OKRĘGOWY
W dniu 3 grudnia 2021 roku w Zespole Szkół Licealnych i Zawodowych nr 2 w Jeleniej Górze odbyły się eliminacje okręgowe XXVI edycji Olimpiady Wiedzy o Żywieniu i Żywności. Zespół Szkół Ogólnokształcących w Głubczycach reprezentowały uczennice klasy 3b o profilu biologiczno-chemicznym: Dominika Hamerla i Amelia Mikler, które rywalizowały z pozostałymi uczestnikami o zakwalifikowanie się do etapu centralnego olimpiady. W poniedziałek 13 grudnia 2021 roku, poznaliśmy wyniki prac sprawdzanych przez Komisję Oceniającą w Szczecinie, powołaną przez Przewodniczącego Komitetu Głównego Olimpiady. Uczennice głubczyckiego liceum, przygotowywane przez panią Beatę Seń – nauczycielkę biologii, w tej rywalizacji wypadły świetnie, zajmując wysokie lokaty. Gratulujemy Dominice Hamerla przejścia do dalszego etapu ogólnopolskiego, życząc równocześnie powodzenia w zmaganiach na szczeblu centralnym.
JPEGolimpiada 2.jpeg
Modyfikował: Katarzyna Jasińska-Kaliwoda Data modyfikacji: 17-12-2021 21:45